Getest: De elektrische Babboe Curve bakfiets

Twee giebelende meisjes, voorbijgangers die riepen van “Ooh!” en “Aah!” en een zelfverzekerde en blozende mama. Onze eerste tocht met de elektrische Babboe Curve in een notendop. Enige tijd geleden mocht ik al eens een tweewiels bakfiets testen en sindsdien was ik erg nieuwsgierig naar een driewiels bakfiets. Stiekem wilde ik wel eens gezien worden met zo’n stoere Babboe. En zo geschiedde.
Babboe bakfiets
Naast het gezellige, oer Hollandse plaatje dat ik hierboven omschreef, is er ook een fijn praktisch plaatje. Maite kon zelf in de bak klimmen door de handige opstapjes en Julie kon dit keer prima zitten doordat er een handige peuterstoel was geïnstalleerd door de alleraardigste Babboe meneer. De bakfiets heeft 7 versnellingen en is van zeer goede kwaliteit. Wij testten de elektrische versie waardoor zelfs de vele bruggen in onze wijk geen enkel probleem waren. De elektrische trapondersteuning is in te stellen in 4 standen wat erg prettig is, je wil die bruggen namelijk ook weer niet af stuiteren.
Babboe bakfiets
Babboe bakfiets
Babboe bakfiets
Voor mij persoonlijk is een driewiels bakfiets fijner dan een tweewiels. Ik ben nou eenmaal niet zo handig en een driewiels bakfiets hoef je niet in balans te houden. Vandaar een zelfverzekerde en blozende mama, ik geniet met volle teugen van mijn tochten met de Babboe. De draaicirkel van een driewiels bakfiets is wel groter dan die van een tweewiels maar dat is gewoon even wennen. In de bak van de Babboe Curve passen 4 kinderen dus vriendjes of vriendinnetjes kunnen ook gezellig mee. De elektrische Babboe Curve kost minder dan de elektrische tweewiels bakfiets die ik eerder getest heb en als je daar dan de eerder genoemde pluspunten van de Babboe bij optelt ben je snel verkocht. Ik in ieder geval wel.
babboe_verticaal
Wil je graag meer informatie over deze fijne bakfiets, dan kan je hier een kijkje nemen. Een proefrit kan je maken bij het Babboe kantoor in Amersfoort, tijdens de openhuisdagen of bij de proefritlocaties. Hierover lees je hier meer.
Babboe bakfiets
Babboe bakfiets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , ,

Categorie:Getest, Producten

Er zijn 3 reacties op “Getest: De elektrische Babboe Curve bakfiets”