Winactie: tickets voor K3 bij Plopsa Indoor Coevorden!

k3
Voor het eerst komt de nieuwe K3 naar Plopsa Indoor Coevorden! Wil je erbij zijn? Lees dan verder om erachter te komen wat je moet doen om kans te maken op twee gratis toegangskaarten!

Zes weekenden hebben Hanne, Klaasje en Marthe opgetreden in een aantal Belgische Plopsa parken en nu is dan eindelijk Nederland aan de beurt. Maandag 17 oktober geven ze een spetterende liveshow in Plopsa Indoor Coevorden. De meiden hebben er zin in: “We zijn er helemaal klaar voor om Plopsa Indoor Coevorden te veroveren met onze leukste hits!”
20141101-DSCF3470
Plopsa Indoor is één van de leukste indoorpretparken van Nederland en wij gaan er dan ook regelmatig naartoe. Voor Maite en Julie is het altijd een feestje als we er heen gaan, zie ook de review die ik eerder schreef.

Ik mag 2x twee tickets voor maandag 17 oktober weggeven! Een ticket geeft toegang tot meer dan vijfentwintig indoorattracties én het optreden van K3. Wil je kans maken? Het enige wat je moet doen is een reactie achterlaten onder deze blog (in het gewone reactieveld of in het Facebook reactieveld). Als je mijn Facebook pagina liked of me volgt op Instagram, levert dit natuurlijk wel bonuspunten op. Op donderdagavond 13 oktober maak ik de winnaars bekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

Categorie:Winactie

Er zijn 7 reacties op “Winactie: tickets voor K3 bij Plopsa Indoor Coevorden!”

 • Jessika zegt:

  Wat een leuke winactie, hier zou ik mijn kleuter en mega K3 fan héél erg blij mee maken. We hebben nog geen plannen voor de herfstvakantie dus ik doe graag mee!

 • Jentl zegt:

  Oh, hier zou mijn kleuterzoon enórm blij van worden!

 • Tara de Jong zegt:

  Wauw dit zou een GE-WEL-DIG (extra) verjaardagscadeau zijn voor mijn zoon Beau (28 oktober) en stiekem ook voor mij (14 oktober)

  Daarnaast past het helemaal in het thema voor de verjaardag van Beau. Hij wilt namelijk een regenboogfeest (alle kleuren van de regenboog) met unicorns

  Zelf dit berichtje publiceren en daarna duimen draaien

 • Nicole zegt:

  Ik doe dolgraag mee voor onze peuter dame!

 • Annette ter Balkt zegt:

  Heel leuk voor mijn kleine meisjes , zij vinden K3 helemaal te gek

 • anita zegt:

  Dit zou mijn dochter geweldig vinden.

 • Marjo zegt:

  plopper de plopper de plop! Wij wilden graag naar plopsa tijdens ons weekeind weg, maar het bleek dat er een evenement is dit weekeind waardoor we niet naar plopsa kunnen :( Met deze kaartjes zouden we dus super blij zijn, zodat we alsnog naar plopsa kunnen.