Dag 2016, hallooo 2017!

20161225-dscf4043
Dat is even geleden. Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? Wij hebben heerlijke rustige dagen gehad en nu kijken we uit naar het nieuwe jaar. Natuurlijk was 2016 een mooi jaar voor ons, het was het jaar waarin we onze derde dochter verwelkomden. Maar tevens was het een druk jaar. Kort na de geboorte van Vieve startte Peter bij zijn nieuwe werkgever en die combinatie zorgde voor een aantal drukke maanden waarin we ook nog eens allemaal meerdere keren ziek werden. Daarom: hallooo 2017!

Naar school
Wat zal 2017 ons brengen? Maite zal waarschijnlijk haar zwemlessen afronden. Wat zal ze blij en trots zijn als het zover is. Het is haar hobby niet en toch doet ze iedere zaterdagochtend haar stinkende best. Ik vind het knap. In de zomer vieren we Vieve’s eerste verjaardag. Maar eerst wordt Julie vier in april en dan mag ze dus naar de basisschool. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan en hoe het haar bevalt. Ze is er erg aan toe maar het zal wel wennen zijn, vooral voor mij gok ik. Wat zal ik haar missen als ze op school is, onze vrolijke kletskous.

YourWeddingPhotos
Dit betekent waarschijnlijk dat ik wat meer tijd zal hebben voor andere dingen, zoals voor YourWeddingPhotos. Sinds kort help ik Peter met zijn bedrijf en dit bevalt me goed. Het is leuk om ook weer eens ergens anders mee bezig te zijn. Er staan drie workshops gepland in 2017 en daarnaast zal hij natuurlijk weer de nodige bruiloften fotograferen en ik zal me vooral bezig houden met de administratie en mailverwerking. Wellicht zal er ook eens een blogpost van mij verschijnen op de blog van YourWeddingPhotos.
wedisson_award
Corine’s Blog: minder kids, meer interieur en lifestyle
Bijna stopte ik met mijn blog, bijna. Maar ik kan simpelweg niet zonder geloof ik, na 15 (!) jaar. Wel zal er het één en ander veranderen. Iets minder over de kids, meer op het gebied van interieur en lifestyle, zoiets. We wonen nu een jaar in ons nieuwe huis, maar het is nog niet echt af. Het is nooit af denk ik, maar dat is juist wat ik zo leuk vind. Er valt altijd nog wel iets te organiseren, veranderen of aankleden. Ik ga jullie hierbij betrekken en zal vaker blogposts plaatsen over interieur en organizing. Aangevuld met mooie plaatjes.

Want ik ga meer fotograferen! Ik heb er enorm veel zin in om meer te leren op dit gebied. Peter is fotograaf maar hij is druk en vaak weg, dus op dit moment maakt hij bijvoorbeeld helemaal niet zo veel foto’s van onze meiden. Zonde toch? Ik maak ook wel eens foto’s, maar die zijn dan nooit zo mooi als die van Peter. Ik zie dus maar 1 oplossing en dat is dat ik in de leer ga bij hem. Wish me luck!

Genieten!
Daarnaast gaan we ook in 2017 natuurlijk weer volop genieten en leuke dingen doen samen met de meisjes, zo is bijvoorbeeld onze vakantie al geboekt en staat er in april een bezoekje aan het theater op de planning. Heerlijk, ik heb er nu al zin in!

Wat zijn jullie plannen voor 2017? Ik wens jullie bij deze een gezellige jaarwisseling en het allerbeste voor 2017! Hopelijk komen jullie in het nieuwe jaar weer eens langs op mijn blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

Comments are closed.