Maandagochtend wrap-up

20170115-DSCF5751
Dat was weer even wennen hoor, die eerste week na de kerstvakantie. Maar we zijn er doorheen gekomen en waren blij dat we weer twee dagen bij konden komen dit weekend. Deze nieuwe week start ik met een wekelijks terugkerende wrap-up: een samenvatting van de afgelopen week.

She believed she could so she did
Op maandag probeer ik – uiteraard nadat ik voor de meisjes heb gezorgd – mijn dag te beginnen met een kop koffie en mijn Filofax. Even kijken wat er deze week gepland staat en wat ik op mijn to do lijst heb staan, helpt me om overzicht te houden. Bij Juniqe kocht ik onlangs het notitieboek met de quote ‘She believed she could so she did.’ Hierin ga ik allerhande informatie noteren die ik nodig heb om me verder te ontwikkelen op het gebied van onder andere fotografie. Ik heb de afgelopen week niet heel veel kunnen oefenen, alleen zondag eventjes. Ik vond het heerlijk om te doen en wie weet waar het me uiteindelijk nog brengt. Aan de quote op mijn boek zal het niet liggen.

Lichtpunt
20170115-DSCF5695
Een notitieboek is zo gekocht, maar een lamp daarentegen.. Anderhalf jaar zochten we naar een lamp voor in onze woonkamer, ánderhalf jaar. Maar sinds deze week hangt hij hoor, en we zijn er blij mee. Of deze plafondlamp echt in een woonkamer boven de bank hoort, weet ik niet, ik ben geen interieurstyliste. Maar wij vinden het mooi. Hij is van It’s about RoMi.

Talking as fast as I can
20170115-DSCF5686
Ook heb ik deze week wat tijd kunnen vinden om te lezen op (in? met?) de e-reader die ik voor mijn verjaardag heb gekregen van Peter. Ik vroeg het nieuwste boek van Lauren Graham ‘Talking as fast as I can’ en ik kreeg het op een e-reader. Ik hou ‘m hoor! De e-reader en de man! Ik ben nog niet zo ver maar ik vind het nu al een super leuk boek, als je net zo’n Gilmore Girls fanaat bent als ik, is het absoluut een aanrader! De e-reader ook trouwens: erg handig!

Sneeuw, barbecue en spelletjes
20170115-DSCF5338
Verder stond deze week vooral in het teken van het terugvinden van de regelmaat en het wennen aan de teruggekeerde drukke ochtend- en avondspitsen. Gelukkig hadden we een rustig weekend zodat we alle vijf weer even bij konden komen. Gisterochtend hebben de meiden nog even genoten van het dunne laagje sneeuw dat er lag en we sloten het weekend af met lekkere drumsticks van de barbecue en spelletjes.

Nu op naar een nieuwe week, ik heb er zin in! Jullie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

Categorie:Wrap-up

Comments are closed.