Maandagochtend wrap-up: Don’t call it a dream, call it a plan

20170122-DSCF5937
Goedemorgen! Het is zo’n cliché, maar wat was het heerlijk weer het afgelopen weekend! Wij hebben genoten van de zon, jullie dan? We hadden een rustig weekend en konden zaterdag dus het een en ander aanpakken in huis. De gezellige kerstfrutsels zijn toch weg, dus dan maar meteen eens even goed opruimen.

Opruimwoede
Vorig weekend ruimden we al een groot gedeelte van het speelgoed op: wat kan weg, wat kunnen we beter organiseren? Dit weekend vroeg ik me af wat we ook alweer georganiseerd hadden. Peuters.. Dus zaterdag betrapte ik me erop dat ik weer achter een zeker peutertje aan liep om alles op zijn plaats te leggen en daar werd ik niet heel erg vrolijk van. Ik vind het belangrijk dat de kiddos lekker kunnen spelen, maar ook ik heb grenzen. Gelukkig ging het zondag beter en ik heb toen meteen mijn typemachine maar eens een plekje gegeven. Ik heb hem al een aantal jaren, maar ik wist niet waar ik hem laten moest: alles lag al vol. Nu was er eindelijk een plekje vrij, dus hoppakee: mijn! Met een kaart van Belle & Boo erbij, gewoon voor de leuk. Je vindt Belle & Boo bij ons door het hele huis heen.

Jill
20170122-DSCF5859 Afgelopen woensdag zaten Maite en Julie weer vol verwachting voor de buis voor Jill. Ze vinden haar helemaal geweldig maar ze kan dan ook alles op creatief gebied: tekenen, knutselen, bakken. Maite heeft twee tekenboeken van haar en die zijn ook wel erg handig voor mij, aangezien ikzelf niet heel veel verder kom dan een kopvoeter. Het kijken van een reeks filmpjes op Jills YouTube kanaal zorgt wel voor een overdosis ‘blingbling’ en ‘tadaaa!’, maar verder: hartstikke leuk. Iedere woensdagmiddag op npo zapp. En op YouTube dus.


De babykamer

20170122-DSCF5839
Ook hebben we Vieve vorige week op haar eigen kamertje gelegd. Tot nu toe sliep ze nog lekker naast ons in haar eigen bedje. Het was best even slikken, maar ze heeft zo’n leuk kamertje, het is ook fijn dat ze daar nu haar eigen plekje heeft waar ze kan uitrusten en niet gestoord wordt.

Amerika? Amerika!
20170122-DSCF5865
“Zet je ook iets over Amerika in je wrap-up? Dan hebben we het hardop gezegd en kunnen we er niet meer onderuit.” vroeg Peter. Bij deze. Over een paar jaar zou ik best een paar weken naar de VS willen gaan met z’n vijven, zo begon ik gisterochtend tegen Peter. En eigenlijk waren we er al heel snel over uit dat we dat dan maar moeten doen. Why not? ‘Don’t call it a dream, call it a plan.’ Het plan is om in 2021 te gaan, als Vieve vijf jaar is. Met een beetje geluk is er dan ook een andere president. We beginnen in ieder geval maar meteen met sparen. Ik houd jullie op de hoogte.

Pianoles
Over dromen en plannen gesproken: enige tijd geleden ben ik begonnen met online pianolessen en ik vind het zo leuk! Oefenen doe ik op het oude keyboardje van mijn moeder. Ik houd zo veel van muziek maar ik leerde vroeger alleen blokfluit spelen en ik wilde al zo lang zo graag een ander instrument leren bespelen, zodat ik dit op mijn beurt aan onze drie meiden kan doorgeven. Het afgelopen weekend leerde ik vier akkoorden en daar kom ik al een heel eind mee, zo blijkt. Check dit filmpje. Grappig toch? Fijne week allemaal!

Later deze week: 3 comfy 30+ outfits!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,

Categorie:Wrap-up

Comments are closed.