Maandagochtend wrap-up: Enjoy the little things

20170202-DSCF6484
Goedemorgen! Eerst wist ik geen titel voor deze wrap-up, de afgelopen week was namelijk best saai. Dacht ik even. Want we hebben helemaal niet zo veel bijzonders gedaan. Maar moet dat dan? Nee. Enjoy the little things, people.

Kwartet!
Zo fietste ik weer eens bij daglicht naar school: yes!! Dat helpt mij toch echt wel wat beter over mijn ochtendhumeur heen hoor. Een andere blijmaker was kwartet. Kwartet? Kwartet. Met Julie. Echt hoor, Julie is zo expressief, een potje kwartet met haar is genieten. Het minpunt is wel dat je wellicht verliest: ze is er best goed in! Ze is alleen iets te lief soms. “Nee ik heb geen kaart met Jip en Janneke met Sinterklaas, maar wel één met Jip en Janneke en een kerstboom, alsjeblieft mama!”

Cheeeese
20170204-DSCF6699
Afgelopen zaterdagochtend was het zo’n heerlijk weer, dat vroeg om een bezoekje aan de speeltuin. Naar buiten! Ik maakte meteen even gebruik van de situatie en oefende wat met onze Fuji camera. Ik oefen wat af momenteel. Want met alleen een goede camera ben je er niet. Nee echt niet. Mijn plannen om fotoshoots te gaan doen nemen steeds serieuzere vormen aan. Mijn Facebook pagina is in ieder geval al een feit. Kom je een kijkje nemen? De komende weken hoop ik nog meer foto’s te maken en deze zal ik uiteraard ook delen op mijn Facebook pagina.

Zand
20170130-DSCF6460
Producten aanprijzen is iets wat ik niet continue wil doen op mijn blog, maar dit product is helemaal niet duur (bij de Hema heb je al een klein potje magisch zand voor € 2,00) en mijn peuter en ik hebben er al zoveel plezier van gehad. Speelzand. Of kinetisch zand. Magisch zand. Hoe je het ook maar noemen wil. Ideaal als de zandbak buiten even geen optie is. Ik schreef er al eens eerder een stukje over. Taartjes en cupcakes bakken blijft populair, maar ook gaan de Lalaloopsy’s regelmatig een dagje naar het strand, zoals ook vorige week. De verhalen die Julie erbij verzint: prachtig!

Nu op naar een nieuwe week. Geniet ervan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,

Categorie:Wrap-up

Comments are closed.