Maandagochtend wrap-up: koekjes en klusjes

20170212-YW_P8507
Goedemorgen! Hebben jullie een goed weekend gehad? Zaterdag werden zowel Vieve als Julie ziek, dus wij bleven thuis dit weekend. Ik houd het dan ook kort vandaag, want ik heb was te verwerken. Heel veel was.

Koekjes bakken op YouTube?
20170209-DSCF7312
Gelukkig is Julie alweer zo goed als beter en inmiddels houdt Vieve haar voedingen ook binnen. Hopelijk is iedereen volgende week sowieso weer helemaal de oude, want dan is het vakantie!! Eén week maar, dus we houden het simpel, we blijven de meeste dagen gewoon thuis. Wel heb ik een lijstje met wat activiteiten en één daarvan is bakken, as always. Donderdag bakten we ook. Zandkoekjes! Zelfrijzend bakmeel, boter en basterdsuiker, kan het nog makkelijker? En poedersuiker met water voor het glazuur. De eerste badge was in een mum van tijd op, dus vrijdag maakten we er nog meer. Twee keer zo veel dit keer, jammie!

Wie weet maken we volgende week wel een filmpje als we gaan bakken, net als Charli en Ashlee. Kennen jullie Charli en Ashlee? “Welcome to Charli’s Crafty Kitchen, where you can eat what you make!” Een welbekend deuntje hier in huis.

Maite’s kamer
De afgelopen week deden we ook wat klusjes in huis, zo maakten we onder andere Maite’s kamer verder af. Eindelijk hebben haar wereldkaart puzzel, haar zelfgemaakte schilderij en haar Belle & Boo ballerina een plekje gekregen. Haar wereldkaart puzzel hebben we naast het krijtbord gehangen en zo is het een erg leuk hoekje geworden, vind ik. De puzzel is zo leuk en leerzaam en op het krijtbord kan Maite fijn haar creativiteit kwijt. Ook schrijven Peter en ik hier wel eens een berichtje op voor haar. Next up: Julie’s kamer. Haar tipi is al een tijdje stuk dus die moeten we maken en daarnaast zal er nog het een en ander veranderen. Foto’s volgen als het klaar is. En dan moeten we alleen nog wandlampen vinden voor beide meidenkamers. Wij hebben iets met lampen, geloof ik.

Sneeuw
20170211-DSCF7469
Ondanks de ziekenboeg, genoten we nog wel van de sneeuw afgelopen weekend, jullie ook? Maar nu op naar de lente hoor! Ik wens jullie een fijne, zonnige week!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,

Categorie:Wrap-up

Comments are closed.