Maandagochtend wrap-up: bijna vakantie

20170217-YWP_2040
Vakantie!! Bij ons in ieder geval, het zuiden des lands moet nog even wachten. Eén week kunnen de meiden even bijkomen, uitrusten en leuke dingen doen. Vandaag gaan we op pad, Peter heeft een dagje vrij genomen, dus ik houd deze wrap-up kort.
20170215-YWP_1802
Omdat de meiden deze week al vakantie hebben, werd er afgelopen vrijdag al carnaval gevierd op school en op de peuterspeelzaal. Het was één en al gezelligheid en onze prinsessen hebben dan ook genoten. Ze waren wel erg blij dat ze vrijdagmiddag eindelijk vakantie hadden.
volg_je_hart_boek
Volg je hart – Pat Zietlow Miller, Eliza Wheeler

Vooral Maite is daar de laatste schoolweek altijd erg aan toe en de afgelopen week was dan ook best pittig voor haar. We keken daarom regelmatig een filmpje op Netflix of we lazen rustig een boek. Volg je hart is een van onze favoriete prentenboeken, de illustraties zijn prachtig en ook het verhaal is mooi.

Wij gaan genieten nu, fijne week/vakantie allemaal!
20170218-888A0388

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,

Categorie:Wrap-up

Comments are closed.